Варненски басейни с нови придобивки

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:30 / 17.11.2010
773
Басейн "Делфини" в морската столица вече разполага със специални водни услуги. Официално бе направена демонстрация на водни велосипеди, които се внасят в страната ни за първи път.

Освен двете колелета днес бяха показани и другите нови придобивки на басейна - два мини батута, баскетболен кош и волейболно игрище във вода, както и специални уреди за водна аеробика. Всички тези уреди са предназначени за ползване само от варненци срещу минимално заплащане. Ще бъдат организирани курсове по водна аеробика. Всички тези процедури ще стартират на 1 декември тази година.

Самият басейн бе открит тази година на 12 май, като до този момент повече от 2000 деца са преминали обучение по плуване.

От днес Варна разполага и с нов фитнес-център. Оказа се, че той е най-модерният в града по отношение на уредите в него. Новият фитнес-център се намира в плувен комплекс "Приморски" и бе открит от кмета на града Кирил Йорданов и от председателя на Общинския съвет Николай Апостолов.

Общо 24 модерни уреда, произведени тази година, са монтирани в центъра. Гаранцията на тези уреди е 5 години. Фитнес-центърът разполага с инструктор, чийто услуги могат да бъдат ползвани от гражданите и гостите на Варна.

Съвсем скоро до новия център ще бъде открит и щанд за хранителни добавки. Този фитнес-център отново е предназначен за варненци, а не за спортистите, които разполагат със специален фитнес-център на басейн "Приморски".

Самите уреди струват 300 000 лева, а изграждането на помещението и привеждането му във вид за фитнес-център е на стойост 113 000 лв.

Източник: Дарик


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Синоптиците казаха какво ще бъде времето по морето утре
Стартира кръводарителска кампания във Варна
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).