Варненските структури на ВМРО се саморазпуснаха

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:09 / 01.03.2013
750
Градската, младежката, селската организация в с. Каменар и Общински комитет на ВМРО се саморазпускат. Това обявиха от местното ръководство на партията. Посочената причина е недоволството от водената от лидера на партията Красимир Каракачанов политика.

Това е датата, в която решихме да сложим край. Край, който отдавна трябваше да бъде сложен, но имахме някаква надежда за промяна. Централното ръководство на ПП "ВМРО-БНД" в лицето на Красимир Каракачанов обаче не успя да докаже, че мисли за нещо повече от поредното безпринципно решение. Това доведе до радикалното решение всички структури на ВМРО в Община Варна - Градска организация, Младежка организация, Селска организация в с. Каменар и Общински комитет, да се саморазпуснат.
След последния конгрес структурата във Варна се опита да бъде вътрешна опозиция, но заради Красимир Каракачанов, който успешно превърна името на ВМРО от български национален символ в символ на политическа проституция, който управлява Организацията като еднолична фирма и който се оказа един обикновен лъжец, това е безсмислено. Омръзна ни от безпринципни коалиции, омръзна ни от решения, целящи единствено материалното обогатяване и политическото обогатяване на един човек. Проектираната коалиция с Атака преля чашата с търпение и това доведе до вземането на крайното решение. Защото в политиката освен всичко друго трябва да има и хигиена.
Ние не сме влезли в такава организация, не сме се клели на такава организация.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...
Деца в нужда: Варненци организират акция за събиране на учебни по...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).