Варненският съд милосърден към жена, убила двама на пътя

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
12:25 / 12.09.2013
1005
В края на м.август 2013 година ВОС призна вината на Емилия Нанева от София за това, че на 18 август миналата година по главен път 1-9, на около 500 метра след с.Ст.Оряхово, обл. Варна, по посока на морската столица, при управление на л.а."Тойота" нарушила правилата за движение и по непредпазливост причинила смъртта на двама души.

Първата съдебна инстанция присъди на подсъдимата наказание 4 години и половина лишаване от свобода, което при условията на съкратено съдебно следствие намали с 1/3. Така Нанева ще изтърпи присъда 3 години лишаване от свобода, което се отлага с изпитателен срок от 5 години.

Съдът лиши подсъдимата от правото да управлява МПС за срок от 2 години и половина. Нанева ще заплати разноските по делото на близките на загиналите Младен К. и Теодора П. в размер на 3050 лв., както и 1054 лв. съдебни разноски.

ВОС написа мотивите към присъдата в установения от закона срок и поради проявения обществен интерес по това наказателно дело ги публикува на интернет страницата си. Присъдата вече е обжалвана от страните по делото и протестирана от Варненска окръжна прокуратура пред Варненския апелативен съд.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Варна:
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).