Важна морска конференция ще се проведе във Варна през септември

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:19 / 15.03.2010
1396
Проблемите на периферийните морски региони в Европа ще се решават на конференция през септември. За това информира  Данчо Симеонов, областен управител на Варна. По думи на Симеонов тази конференция е от голямо значение за Варна, тъй като тя като един от тези региони е член от 2007 година. Областният управител на Варна уточни, че тази конференция е не само Европейска. В нея членуват области и региони от Украйна и Русия.

Над 160 са регионите, които членуват в нея. Данчо Симеонов поясни, че конференцията на периферийните региони е много важна за определяне на политиките на Европа.

„Тези политики, които искаме да се водят на регионално ниво в нашите области, можем да ги прекарваме през тази конференция, като решения на ЕС, т.е. като решения на ЕК или там където се разпределят средствата и където се определят политиките", съобщи още Симеонов. По негови думи конференцията ще се проведе по всяка вероятност през септември тази година, като идеята е България да е домакин на събитието.

Източник: Агенция "Фокус"

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Ето къде във Варна няма да има ток днес
Ето къде във Варна утре няма да има ток
Синоптиците казаха какво ще бъде времето по морето утре
Стартира кръводарителска кампания във Варна
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).