Важно събитие в "Карин дом" във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:41
209
На 30-ти октомври ще се проведе годишното благотворително събитие на Карин дом - награди "Иван Станчов". Наградите се провеждат под мотото "Бъди посланик на децата" и ще отличат както компании и личности, така и образователни институции, дали своя принос за Детския фонд на Карин дом и политиките за деца у нас. Номинациите са в следните категории; За отговорен бизнес и партньор в името на децата. за доброволчески инициативи в подкрепа на децата от Карин дом, за принос в политиките за деца, за доброволец и вдъхновител, за принос за благоденствието на децата.

"Наградите "Иван Станчов" не са само отличия за благотворителност, макар че тя е от съществено значение, за да постигаме устойчиви резултати. Това е още една от инициативите, чрез които Карин дом популяризира дарителството като начин за промяна и създаване на общност, която да работи за детските политики и благоденствие. Всеки, който иска да присъства и да разбере повече за дейността ни, може да се свърже с нас и да заяви своето участие. Нови съмишленици и партньори са винаги добре дошли да станат посланици на децата", сподели Антоанета Иванова, изпълнителен директор на Карин дом.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Министър Малинов с важна новина от Париж за новите реактори на АЕ...
Тестват системата BG-Alert днес във Варна
Атрактивна изложба стартира във Варна
Полицейска акция на територията на Варна!
Националната образователна кампания "Пресичам безопасно с TEDI" г...
Варненци станаха свидетели на уникално явление


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).