Великденски лекоатлетически крос стартира в Морската градина

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:58 / 31.03.2010
705
В Морската градина за пети път се организира великденски лекоатлетически крос под наслов "Великден с децата на Варна". Той ще стартира от 12 часа пред сцена "Раковина". Организатори на проявата са Варненската и Великопреславска митрополия, Община Варна, Олимпийският клуб Варна и Общественият комитет "Православни ценности".

Валентин Пантелеев, секретар на Олимпийския клуб, заяви, че тази проява е единствената по рода си в България. Тя е спортна, но няма състезателен характер. Основната й цел е да възпитава в духовната вяра и нравствените благодетели, посочи Пантелеев.

По традиция в нея ще участват ученици от всички варненски училища. Дистанцията, която трябва да изминат, е символична - не повече от 200 - 300 метра. Всеки участник ще получи грамота, която лично ще бъде разписана от Варненския и Великопреславски митрополит Кирил.

Източник: Дарик


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Ето къде във Варна няма да има ток днес
Ето къде във Варна утре няма да има ток
Синоптиците казаха какво ще бъде времето по морето утре
Стартира кръводарителска кампания във Варна
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).