Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Виктория Бешлийска представя "Нишка" във Варна
©
След като лятото премина под знака на "Нишка“ с настъпването на есента Виктория Бешлийска официално ще представи своя третия роман пред публика. Авторката очаква за среща на живо всички свои почитатели, за да изтъче заедно с тях най-добрата история – тази на споделените мигове. 

В отговор на многобройните покани от читалища, общини и библиотеки Виктория Бешлийска и книгата ѝ започват обиколка из страната, която ще продължи до средата на ноември. Събитията са със свободен вход и ще предложат възможност за личен автограф и откровен разговор за романа и вечните теми, вплетени в него. В град Варна представянето на "Нишка“ ще бъде на 9 октомври от 18:00 часа в Paдuo Варна - Концертно студио.

"Нишката, която свързва всичко и всички в "Нишка“, ще ни събере и в реалността, защото силата на съвременната литература е да прокарва път помежду ни“,категорична е Виктория Бешлийска.

"Софтпрес“ издаде "Нишка" в края на юли и още на етап предварителни поръчки третият роман на Виктория Бешлийска предизвика рекорден интерес, надминавайки по бързина на продажбите дебютния "Глина“ и последвалия го "Сърце“, които продължават да са сред най-четените заглавия у нас. Първоначалният тираж от 30 000 екземпляра беше изчерпан само за месец и "Нишка“ категорично оглави класациите и спечели любовта на десетки хиляди читатели.

В романа 130 години се заключват в едно денонощие и отключват темите за произхода на женската сила и неделимата природа на времето. Пътувайки между днес и някога преди, главите в романа сноват като совалката на стан и рисуват извечната истина - че настоящият ден е проявление на всички минали и бъдни времена. Че всеки от нас носи в себе си и своите предци, и своите наследници. Това е книга, която ни припомня, че истинското спасение е точно тук и сега, че имаме свободата сами да чертаем пътя си.

Останалите планирани гостувания на Виктория Бешлийска към този момент са: в Бургас на 10 октомври, на 15 октомври в Севлиево; на 22 октомври в Силистра; на 23 октомври в Русе ина 24 октомври в Ловеч; през ноември са планирани срещи в Монтана – на 12 ноември, в Кюстендил на 13 ноември, и в Ямбол и Стара Загора – съответно на 14 и 15 ноември.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Борба за влияние в Близкия Изток
Пребиха жестоко легенда на популярен български клуб
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
България и Войната в Украйна
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: