"Винотур" започва във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
07:00 / 05.07.2013
1401
Шестото издание на изложението "Винотур" Варна 2013 очаква варненци в началото на най-слънчевия, най-туристическия и най-многолюдния месец, на най-оживеното централно място във Варна - пред Фестивалния комплекс, до самия вход на Морската градина.

"Тази година искаме заедно да направим ВИНОТУР единствено по рода си лятно винено средище в сърцето на Черноморската столица, за да стигнат Българските вина до всеки привлечен от морската магия на Варна, Златни пясъци, Албена", казват организаторите.

Тук, сред морския бриз и дъх на водорасли, отново ще се срещнат туроператорите, ресторантьорите, търговците и ценителите на виното от цял свят.

Във всяко от петте изложения до тази година участваха по над 25 български и чуждестранни производители и търговци на вино. Традиционно на всеки щанд се прави дегустация на вино. Продажбите на дребно се извършват на самия щанд.

Откриването на изложението е днес от 18:00 часа. Входът е свободен за всички граждани и гости на Варна, за туристите и ценителите на виното. Опитването на вината също е безплатно. Работното време е от 16:00 часа до 22:00 часа.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).