Високо отличие взе преподавател от МГ "Д-р Петър Берон" в Москва

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:31 / 10.05.2010
1354
Бивши и настоящи ученици от
МГ " Д-р П. Берон":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
От до 6 май в Москва се проведе заключителния етап на IV Международен конкурс „Математика и проектиране", на MITE. В Международния проект MITE (Методика и информационни технологии в образованието) участват научни работници, университетски преподаватели, учители и ученици. Той има за цел разработването на методики и съвременни информационни технологии в образованието изобщо.

В заключителния етап на Международния конкурс „Математика и проектиране", взеха участие над 350 ученици и преподаватели от Русия, България, Казахстан и Беларус, които представиха 160 научни математически и методически разработки, под формата на мултимедийни проекти.

Международното жури, оглавявано от проф. Николай Розов, декан на Факултета по педагогическо образование при Московския държавен университет „М. В. Ломоносов" определи победителите, номинирани в категорията "Организация на проектната и изследователската дейност на учениците":
1-во място за Ирина Василева Иванова от МГ "Д-р Петър Берон"- Варна. Проекът на преподавателката ни "MITe-learning" предизвика невероятен интерес в журито. Варненката впечатли журито, състоящо се от видни професори и академици, не само с иноваторския си подход, застъпен и развит в проекта й, но и със споделяне на добър опит и практики.

"Участието на този престижен международен конкурс би било невъзможно без финансовата подкрепа на "МЕТАН ГРУП" ООД, за което сърдечно благодарим", съобщават от училището.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Ето къде във Варна утре няма да има ток
Синоптиците казаха какво ще бъде времето по морето утре
Стартира кръводарителска кампания във Варна
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).