Вижте какво шоу ще се проведе във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:46 / 30.08.2024
1209
Най-после и Варна ще има своето първо събитие с почитатели на електрическите тротинетки! Състезания, майсторско каране, забавни игри с куп награди и образователни сесии очакват в "Епична битка“ почитатели на новото превозно средство над 16-годишна възраст. Стартовете са на 1 септември 2024 г.в 18:00 ч. в Морската градина под Пантеона.

Организаторите са подготвили както зрелищна надпревара, така и много полезни съвети за рисковете в града и безопасното каране. Ще има демонстрации как да се погрижите за своята електрическа тротинетка, за да ви служи дълго време и да осигурява безаварийно каране. Водещ на събитието е чаровният и обичан варненски певец Свет Георгиев, познат от тв-формата "Гласът на България“.

Публиката ще се запознае с регламентите за каране на електрически тротинетки в града, а също – как каращият да пази себе си и останалите участници в движението. Този вид зелен транспорт ще навлиза все повече в града, защото спестява грижи с паркирането и не отделя вредни газове във въздуха. Затова притежателите на ел.тротинетки трябва да са добре подготвени, смятат организаторите. Ф

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...
Деца в нужда: Варненци организират акция за събиране на учебни по...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).