Внедряват система за управление на опашките във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:45 / 04.09.2008
644
В няколко обекта на територията на град Варна, сред които и общината, ще бъде монтирана система за управление на опашките. Това стана ясно от думите на министърът на държавната администрация и административната реформа Николай Василев.

Днес той се срещна с представители на общината, районните кметства и областна администрация с цел да се уточнят обектите, в които ще се осигури модерното обслужване на клиенти. Система за управление на опашките работи в 39 обекта на територията на цялата страна. Такава бе инсталирана и в Националната агенция по приходите в морската столица.

Системата съдържа клиентски терминал, оборудван с уред за издаване на билети; екрани на всяко гише; комбиниран екран, разположен на мястото за изчакване. В създадената зона за клиенти са монтирани устройства, които информират чакащите за предлаганите услуги, за времето за чакане и обслужване, насочват и към съответното гише.

Заявката на желаната услуга става чрез натискане на съответния бутон, като клиентът получава билет с пореден номер и допълнителна информация за средно време на изчакване и брой чакащи клиенти.

Източник: БГНЕС

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Нападения над хора и други животни: Тормоз и страх заради глутниц...
Какво ще бъде времето във Варна днес
БСП - Обединена левица регистрира листата си за вота във Варна
Варна отпразнува тържествено 116-та годишнина от обявяването на Н...
Йордан Цонев повежда листата на "ДПС-Ново начало" във Варна
Ядосани туристи пред "Аладжа манастир" заради "вход свободен"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).