Внесоха декларация по повод исканата оставка на Общинския съвет

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:18 / 25.03.2013
1466
Група варненци входираха в общинската администрацията декларация до председателя на Общински съвет - Варна Николай Апостолов по повод поисканата групова оставка на съветниците. Това каза Красимир Жейнов, член на Обществения съвет на протестиращите "Варна за Варненци".

В декларацията се посочва, че пред сградата на Община Варна в петък група недоволни от хода на реално започналия конструктивен и добронамерен диалог между Общински съвет - Варна и представители на Отворения обществен съвет на протестиращите граждани "Варна за варненци" са оповестили в ултимативен тон призива си за незабавна оставка на целия общински съвет на града, заплашвайки, че ако не получат до края на работното време оставката на общинските съветници, ще пристъпят към гражданско неподчинение.

"Обръщаме се към Вас и чрез Вас към целия Общински съвет на Варна да не се поддавате на ултимативните искания за незабавна оставка, а да продължите изпълнението на задълженията си на общински съветници, за което варненци ви избраха на последните местни избори, както и да продължите започналия в интерес на града и неговото актуално управление ползотворен диалог с представителите на протестиращите граждани", се посочва в декларацията.

Според подписалите се под декларацията варненци - оставката на общинския съвет в настоящия момент може да доведе до блокиране на вземането на важни решения за стопанския, финансов и икономически просперитет на града, ще доведе и до управленски хаос, от който ще се възползват единствено и само организаторите на ултимативните протести.

Източник: Радио "Фокус"

Виж коментарите (0)

Още по темата (341):
07.09.2023 Георги Кадиев: Сметките за ток ще скочат, и то с много
01.07.2016 По-евтин ток за варненци от днес
30.06.2016 Шефът на КЕВР: Токът поскъпва от 1 юли, но минимално
28.05.2016 В проект на КЕВР: По-евтин ток за клиентите на "Енерго-Про"
01.04.2016 От 1 април всеки може да смени доставчика си на ток, ето как става това
27.11.2015 Мъж заплаши: Ще се взривя, ако енергото не ми даде развод!
Още новини от Новини от Варна:
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...
Деца в нужда: Варненци организират акция за събиране на учебни по...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).