Внимавайте в жегите! Надценяване на возилото, доведе до тежки инциденти във Варненско

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:53 / 05.08.2024
1545
Тежки пътни инциденти, единият с фатален край, белязаха изминалите дни във Варненска област. Заради това бъдете с повишено внимание при шофиране в жежките дни, съветват специалисти.

79-годишна асеновградчанка е починала в следствие на катастрофа, станала вчера, около 10.20 часа в района на разклона за с. Камен дял.

Причината за пътния инцидент е, че жената, който е управлявала колата, е навлязла в насрещното платно, изпреварвайки товарен автомобил, въпреки че тази маневра е забранена на това място. За да избегне удар с насрещно движещ се автомобил, тя излязла извън пътното платно и паднала в дълбоко дере, по предварителна информация. Така се е стигнало до  фаталния инцидент.

В автомобила са пътували трима възрастни и две деца. Освен починалата жена, сериозно пострадала е и водачката, която е с пневмоторокс, хемопериториум – с опасност за живота, едното дете с фрактури на ръка и бедро, а другото дете и мъж  са с контузии, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство, съобщиха от пресцентъра на МВР във Варна.

С опасност за живота е и 23-годишен  жител на Долни чифлик, самокатастрофирал в крайпътно дърво в събота. Пътно-транспортното произшествие е станало 600 метра преди с. Булаир, когато водача на кросов мотоциклет е изпуснал завой и е станал инцидентът, по информация към момента.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...
Деца в нужда: Варненци организират акция за събиране на учебни по...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).