Водолаз от Варна намери тялото на потъналото в Янтра дете

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:49 / 29.06.2013
704
Водолаз от Варна откри тялото на потъналото във водите на Янтра 8-годишно дете от Новград, съобщи кметът на селото Тодор Асенов.

То е намерено на същото място, на което второкласникът Мартин паднал в реката и повече не изплувал. Трупът му е откаран в моргата на русенската болница, където ще се извърши аутопсия. В почерненото село очакват родителите на детето да се върнат от Кипър, за да го погребат.

Трагедията се случи в четвъртък към 9 часа. Момчето излязло сутринта от дома на леля си, където пренощувало. Казало, че отива да играе на компютрите в читалището. Заедно със 17-годишен приятел обаче тръгнало към Янтра. Съвсем близо до основите на моста, свързващ русенските села Новград и Кривина, се подхлъзнало и паднало във водата.

Малко след инцидента жители на Новград разпънали недалеч от съоръжението рибарски мрежи от единия до другия бряг, за да не успее течението да повлече тялото. Водолазът обаче го открил на 3-4 метра дълбочина на мястото на потъването.

Източник: в. "Монитор"


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).