Водят елита на турския бизнес във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:10 / 19.02.2013
676
Елитът на турския бизнес, обединен в организацията на индустриалците в Турция - TUSKON, ще гостува във Варна по време на 41-вото заседание на Парламентарната асамблея на Черноморското икономическо и сътрудничество. Проявата е насрочена за 22 - 24 май т.г., припомни Димитър Атанасов, депутат от ГЕРБ и вицепрезидент на ПАЧИС. През март той ще проведе среща за уточняване на подробностите по визитата с представител на турската организация.

Стана традиция TUSKON да прави паралелни срещи с представители на местния бизнес в градовете - домакини на заседанията на асамблеята. Затова приветствахме идеята тази инициатива да бъде продължена и във Варна, каза Димитър Атанасов. Като председател на "Предприемачи ГЕРБ - Варна", той вече е запознал колегите си с предстоящия форум. По време на бизнес форума турските инвеститори ще бъдат запознати с възможностите за бизнес, които предлага Варна и региона.

TUSKON е неправителствена организация в Турция, създадена през 2005 г. В нея членуват 162 бизнес асоциации с повече от 32 000 активисти. Има свои представителства в Русия, Китай, САЩ и др.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...
Деца в нужда: Варненци организират акция за събиране на учебни по...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).