Връчиха приза туроператор номер 1 в "Свети Константин"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:08 / 31.03.2010
617
„Св. Св. Константин и Елена холдинг" АД връчи отличието „Туроператор на 2009 г." на TUI - Германия и „Травел партнер България" ЕООД, на церемония, която се състоя днес в пресцентър „Варна" на Двореца на културата и спорта.

Призът се дава за първи път в историята на дружеството и е за професионалното и качествено обслужване на хотелите - „Азалия", „Астера", „Глория" и „Сънрайз клуб". Немският туроператор TUI е основен клиент на туристическите услуги, предоставяни от дъщерните дружества на холдинга в четиризвездните хотели "Азалия" и "Астера", с който е сключен дългогодишен договор. Двата хотела са включени в каталога на TUI като "Quality partners". През 2005 г. и 2006 г. „Астера" оглави класацията за най-качествени услуги в потребителския уебсайт на туроператора TUI. Високата оценка за обслужване, осигурява на хотелите на дружеството стабилни позиции както на вътрешния, така и на външния пазар. В резултат на това, през 2009 дружеството отчита едва два процента спад в нощувките, в сравнение с предходната година.

„Св. Св. Константин и Елена Холдинг" АД притежава и стопанисва над 2 600 легла в четиризвездни, три и двузвездни хотели и вилни селища. Основните хотелски обекти са „Астера", „Азалия", „Глория", „Росица", апарт-хотел селище „Сънрайз клуб" и др.
Най-важните дестинации, с които се работи и се реализират нощувки са:
• Германия
• Русия
• Израел
• Румъния
• България

За летен сезон 2010 „Св. Св. Константин и Елена холдинг" АД залага на подобряване на качеството, съдържанието и разнообразието на туристическия продукт. All Inclusive ще бъде въведен и в хотелите „Астера" и „Русалка". За тях, както и за хотел „Азалия" и „Глория" плажната услуга вече е част от all inclusive-обслужването. Работи се по оптимизиране на съдържанието на All Inclusive - въвежда се и ULTRA-сервиз.

Предстои откриването на нов за Варна туристически продукт - бутиков градски хотел и галерия „Графит".


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Ето къде във Варна няма да има ток днес
Ето къде във Варна утре няма да има ток
Синоптиците казаха какво ще бъде времето по морето утре
Стартира кръводарителска кампания във Варна
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).