Втора катастрофа за час на ул. "Д-р Пискюлиев", задръстване в района

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:26 / 15.11.2010
1441
Ауди "А4" с варненска регистрация и мотоциклетист със "Сузуки" катастрофираха днес следобед на улица "Д-р Пискюлиев", на същото място, където час по-рано "Фолксваген" блъсна пешеходка. Районът е отцепен, дори автомобилът ударил пешеходката е на местопроизшествието. Около мястото са се натрупали зяпачи и коментират, че улицата явно се превръща в една от най-опасните във Варна.

Очевидци от местопроизшествието съобщиха, че мотоциклетистът е бил адекватен. Ударен е единствено долният му крайник. На място е пристигнала линейка и го е отвела в Шокова зала.

36-годишният водач на аудито разказа, че е идвал от "Парижка комуна" и е правил завой към Пискюлиев, не е видял кога мотоциклетистът е връхлетял върху автомобила му. Шофьорът на лекия автомобил разказа, че е идвал от болница, където са настанени двете му деца, като е карал с 10 километра в час. Той е правоспособен и не е употребил алкохол. Със сериозни материали щети е и колата, и Сузукито.

В момента движението е парализирано. Автобуси по линия 14 правят завои от "Парижка комуна" към Пискюлиев, взимат пътници от там, което още повече затруднява движението. Автобус Икарус опитваше да излезе от района, като прави различни маневри вече 15 мин. В една от тях, автобусът беше на косъм от катастрофа с дошлия на мястото на инцидента патрулен автомобил на полицията. Други 2 автобуса по линията на 14 номер са спрели един след друг в една от лентите заради предишното произшествие. Движението в района е силно затруднено и изнервено.

Източник: в. "Народно дело"


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Синоптиците казаха какво ще бъде времето по морето утре
Стартира кръводарителска кампания във Варна
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).