Във Варна отбелязват Международния ден на доброволеца

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:10 / 05.12.2022
985
Във Варна отбелязват Международния ден на доброволеца, предаде "Фокус". По този повод днес от 13.00 часа пожарната в града съвместно с община Варна и Доброволното формирование към Общината, ще проведат теоретико - практическо занятие на тема: "Действия на силите на ДФ – Варна и РДПБЗН – Варна при извършване на съвместни аварийно-спасителни дейности". 

Ще бъде поставен акцент върху техниката и тактиката за работа в условя на зимни  метеорологични явления - силни и бурни ветрове, снегонавявания и обледявания.

По време на занятието, ще бъдат връчени заповеди на кмета на община Варна г-н Иван Портних за награждаване на отличилите се доброволци, които участваха в дейностите по овладяване и ликвидиране на наводнението на територията на община Карлово през настоящата 2022 г.

Мястото, което е определено за провеждане на мероприятието е базата на сектор "Специализирани оперативни дейности" към Регионална дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" град Варна.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Кметът на Варна: Дружеството "Градски транспорт" е на прага на фа...
Варненска таксиметрова компания трансформира индустрията и задава...
Десетки сигнали свързани с купуване на гласове във Варна само за ...
От утре: Ремонт на пътя между кв. "Аспарухово" и кв. "Галата", за...
Едва 3% варненци са гласували до този момент
Във Варна имотите са поскъпнали най-много за последните месеци


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).