Над 40 000 лв. седмично ще струва издръжката на
топ глезотията за лято 2017 във Варна - въздушният ресторант, който ще се рее над морето в пространството на Морска гара.
Средствата ще бъдат осигурени от спонсори и от кувертите на посетителите, споделиха за Varna24.bg стопаните на култовата атракция, която ще е уникална за Варна и ще гостува само за два месеца.
Ето и подробности за ексклузивното екстремно гастрономическо забавление "от кухнята":
Dinner in the sky е изживяване за всички сетива, а не просто обикновена вечеря във въздуха. Посетителите ще имат възможност да се докоснат до концепция създадена в Брюксел и утвърдена като една от най-ексклузивните гурме преживявания в световен мащаб.
Доказателство за уникалността на услугата е фактът, че за десетте години от старта на вечерите във въздуха само 450 000 гости са имали възможност да се насладят на невероятни гледки, съпроводени със селектирани напитки и гастроспециалитети.
Плановете на Dinner in the sky Bulgaria ще се реализира в рамките на две седмици - вечери, коктейли и обяди в най-атрактивни сезон от годината, а именно през юли и август.
Времетраенето на всяко хранене във въздуха ще бъде между 40 - 75 мин.
Локацията предоставена от порт Варна осигурява уникална 360 градусова гледка. Възможности за резервации се очаква да стартират началото на месец юли, а цените да варират между 99 лв. и 199 лв. за седалка.
Всяка платформа ще издига 22 посетители на 50 метра във въздуха. Освен всичко изброено, част от гостите ще могат да се насладят и на изпълнения на живо по време вечерите във въздуха.
За по смелите екипът на Dinner in the sky ще предлага и организация на цялостни събития за корпоративни и частни клиенти.
С този проект Варна ще затвърди имиджа си на локация за премиум преживявания за ценители.
От екипа, осъществяващ проекта, уточниха, че в случай, че някой от посетителите изпита някакво неразположение, платформата се сваля за 30 секунди на земята и може да се реагира светкавично според обстоятелствата.