Wizz Air със страхотна новина от летище Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:15 / 19.06.2024
30127
Най-бързо развиващата се авиокомпания в Европа и най-устойчивата в света "Wizz air, снощи извърши първия полет по най-новия си маршрут от Варна до летище Лондон Гетуик. Директните полети ще се изпълняват три пъти седмично, което позволява на пътниците да се насладят на дестинацията както за почивка, така и за бизнес пътувания. Билетите са вече достъпни на wizzair.com, както и в мобилното приложение на цени само от 58.99 лв.

Wizz Air е единствената авиокомпания, която предлага директни полети между Варна и Лондон. С добавянето на новия маршрут към съществуващите полети до Лондон Лутън, броят на полетите на WIZZ от морския град до столицата на Великобритания нараства до 8 на седмица.

С новите директни полети до летище Лондон Гетуик, Wizz Air укрепва още повече своята позиция като предпочитан избор за пътуващите от и до Варна. Това ще допринасе също така за развитието на туризма и икономиката у нас,  привличайки повече туристи и бизнес посетители. С богатата си история, живописни плажове и оживена атмосфера, Варна представлява привлекателна дестинация за британските туристи, които търсят нови преживявания. От друга страна, Лондон е град с вълнуваща история, културно разнообразие и множество забележителности, които привличат милиони туристи всяка година. Независимо дали посещавате града за първи път или сте редовен пътешественик, винаги има нещо ново и вълнуващо за откриване. Оживеният метрополис е също и ключов финансов и културен център в Европа, което подчертава важността на допълнителния маршрут до Лондон Гетуик за бизнес общността във Варна.

Саша Вислаус, мениджър "Корпоративни комуникации" в Wizz Air, сподели: "Много сме развълнувани за старта на още един директен полет от България до Лондон. Този нов маршрут значително подобрява свързаността между България и Великобритания, предоставяйки повече възможности на пътниците за гъвкавост при планирането на техните пътувания. Освен това, този нов маршрут ще спомогне за увеличаване на броя на бизнес пътуванията и пътуванията за отдих в двата града. Wizz Air се стреми да гарантира, че пътниците могат да избират от широка гама удобни и достъпни възможности за пътуване, като същевременно поддържа най-високите стандарти за безопасност и преживяване на борда".

"Чудесна новина е, че Wizz Air възобновява връзката с Лондон Гетуик и силно се надяваме, че тя ще бъде удължена и след края на летния сезон", отбеляза д-р Франк Кванте, главният изпълнителен директор на "Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт" АД.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
ГДБОП разби печатница за фалшиви банкноти край Провадия, има задъ...
Ексклузивно във Varna24.bg: Детска свада на плажа, отведе трима в...
Проблем: Ръст на случаите на морбили във Варна
За поредна година: Хиляди българи посрещнаха Джулай морнинг
Дълго чаканото разхлаждане идва през новата седмица
Само 22% от офис площите са разположени в центъра на Варна – вижт...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).