За 30 лв. вземате мъж под наем за час във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:51 / 19.01.2012
1598
За 30 лв. вземате мъж под наем за час във Варна. Услугата, която се предлага, е за заети платежоспособни дами, които нямат време да изкарат на разходка кучето си, да почистят и наредят дома си. Мъжът под наем върши всичко с предварителна уговорка, за да е ясно точно какъв специалист да бъде изпратен. Модата на временното използване на представители на силния пол не е нова, а по-късно разпространена в България.

Във Варна тя е в своя пик и доста мъже практикуват тази професия. Услугата е и за възрастни хора, които не могат да си напазаруват сами или им трябват правни услуги. Мъжете могат да бъдат натоварени с всичко в сферата на строителство, ремонт, автомонтьорство, бояджийски и ВиК услуги и дори... с циклене на паркет. Дамите, които нямат партньор в живота, също могат да се възползват от услугите. Мъжът може да ги заведе на кино, театър или ресторант, да се държи интелигентно и галантно срещу съответното заплащане. Те предлагат да бъдат изненадата на вашето моминско парти или рожден ден. Във Фейсбук има няколко профила "Мъж под наем" и "Мъже под наем Варна". За улеснение на клиентите са посочени телефонни номера за връзка. Някои от тях са тясно профилирани в областта на строителството и подменят дограми и подови покрития. Други се съгласяват да поразходят кучето ви или пък да ви правят компания.

Модата тръгва от Америка, където има множество агенции за отдаване на съпрузи под наем. Цените там стартират от 20 долара на час. До идеята за наемане на мъж стига Кейл Уорън, който след сериозен пътен инцидент остава без работа и без дом. Бизнесът му е добре разработен и той често е показван по телевизията като пример за преуспяващ бизнесмен. Проверка показа, че цените във Варна варират от 20 до 30 лв. на час в зависимост от услугата. Ако искате мъжът да закара колата ви на ремонт, ще трябва да платите около двайсетина лева. Мъжете са навити дори да гледат деца, стига да не са много малки, за да могат майките да си починат. Тази услуга е по-скъпа и може да достигне до 35 лв.

Източник: в. Черно море

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).