Забравен багаж във Варна вдигна на крак полицията

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:47 / 04.10.2012
795
Съмнителен куфар за пореден път изправи на нокти варненската полиция. Отцепени бяха улица "Милин камък" и съседният пешеходен подлез на бул."Христо Ботев", до бензиностанция "Лукойл". На мястото, освен няколко полицейски екипа, бяха изпратени противопожарен автомобил и линейка, видя репортер на Дарик.

"Сигналът за съмнителната вещ бе подаден в следобедните часове вчера. Пристигналият на място екип на ДОТИ взриви куфара. В него не бе намерено нищо обезпокоително", разкри пред Дарик новият шеф на варненската полиция комисар Тодор Иванов.

Това е поредният случай на забравен багаж във Варна, който вдига на крак варненската полиция. Преди седмица подозрителен куфар, оказал се по-късно празен, отцепи ул. "Панайот Волов", в близост до кръстовището с "Д-р Пюскюлиев".

Към края август автогарата беше евакуирана заради съмнителен багаж. Тревогата и тогава беше фалшива. Малко по-рано специалисти по обезвреждане на бомби проверяваха чанта, оставена на ул. "Христо Самсаров". Оказа се, че в багажа има документи, забравени от рускиня, която по-късно си ги е потърсила.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...
Деца в нужда: Варненци организират акция за събиране на учебни по...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).