Задържаха 60-годишен варненец при спецоперация

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:38 / 21.10.2012
1035
Четирима души са били задържани на 19 октомври при проведена специализирана полицейска операция по линия на противодействието на престъпления, свързани с транспорт и спедиция на стоки. В спецакцията по пресичане на крупна документна измама са участвали служители от звената "Икономическа полиция" при ГД "Национална полиция" и ОД на МВР Сливен, съвместно с ОД на МВР Търговище. 

Работата по случая започнали служители от сектор "Противодействие на икономическата престъпност" в областната дирекция в Сливен, като в последствие се включили и колегите им от главната дирекция и областната дирекция в Търговище.

Мъж на 60 г. от Варна, двама столичани на 28 г. и 36 г. и криминално проявен мъж на 32 г. от Омуртаг са били задържани в индустриалната зона на град Омуртаг по време на разтоварване на вълнена лента, придобита след използване на документна измама от сливенско предриятие. В хода на операцията са били иззети 12,5 тона вълнена лента на стойност около 81 000 лева, мобилни телефони, неистински документи и други веществени доказателства. 

Три от лицата са били приведени в РУП Сливен, където са били задържани за срок до 24 часа. Повдигнати са им били обвинения за измама. Работата по случая продължава.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...
Деца в нужда: Варненци организират акция за събиране на учебни по...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).