Задържаха млад варненец, спипан с тютюн за наргиле без бандерол

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
16:15 / 11.10.2022
1156
Акция срещу разпространението на акцизни стоки без бандерол е проведена вчера от екип на Икономическа полиция, заедно със служители на СПС, при ОДМВР - Варна. По време на специализираната операция, 27-годишен варненец е задържан в централната част на морската столица. 

Според събраните до момента данни младият мъж е държал тютюн за наргиле без акцизен бандерол. В установения в него кашон, в последствие са намерени 5 бр. пакети  с тютюн за наргиле без акцизен бандерол с общо тегло 5 килограма, които са  иззети по реда на НПК. В хода на  операцията са направени претърсвания на два адреса, които задържаният обитава. По врене на извършените действия са иззети още 7 бр. кутии с тютюн за наргиле без акцизен бандерол . Общата цена на конфискуваната в СПО- то стока е приблизително 2 100 лв.  

На място е извършен оглед. Работата по образуваното по случая досъдебно производство продължава, под наблюдение на Районна прокуратура.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Кметът на Варна: Започваме поредица от важни проекти!
Взеха важно решение за Аспарухов мост
Министър Малинов с важна новина от Париж за новите реактори на АЕ...
Тестват системата BG-Alert днес във Варна
Атрактивна изложба стартира във Варна
Полицейска акция на територията на Варна!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).