Задържаха мъж и две непълнолетни момичета с дрога

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:40 / 02.07.2015
711
Във вторник, около 19:00 часа, в Морската градина, близо до "Планетариум“, при извършване на полицейска проверка на непълнолетно момиче от Стара Загора, са намерени и иззети две найлонови пакетчета, съдържащи съответно: марихуана с общо тегло от 1,00 гр. и амфетамин с тегло от 0,79 гр. Момчето е задържано за срок до 24 часа. По случая е образувана преписка, материалите са докладвани на дежурен прокурор от Районна прокуратура - Варна.

На същото място и по същото време, полицаите проверяват непълнолетна варненка. Те изземат от нея найлоново пакетче, съдържащо прахообразно вещество, установено като производно на амфетамин с тегло от 0,57 гр. Момчето е задържано за срок до 24 часа. По случая е образувана преписка, материалите са докладвани на дежурен прокурор от Районна прокуратура - Варна.

Вчера, около 09:30 часа, на бул. "Осми Приморски полк“, при извършване на полицейска проверка на 22- годишен младеж от с. Шкорпиловци, е намерено и иззето найлоново пакетче марихуана с общо тегло от 24,89 гр. Мъжът  е неизвестен на МВР, задържан е за 24 часа. По случая е образувана преписка, материалите са докладвани на дежурен прокурор от Районна прокуратура - Варна.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Варна е предупредена! Оранжев код за валежи и гръмотевици утре
Над 12 тона капачки събраха само за няколко часа във Варна
"Аз вярвам и помагам" с поредна акция във Варна
Кметът на Варна Благомир Коцев се похвали
Началникът на бойния ни флот гостува в Албания
Осъдиха жена, държала цигари без бандерол за хиляди левове


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).