Задържане под стража за млад крадец

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:13 / 01.08.2011
915
Мярка за неотклонение "задържане под стража" наложи Районен съд - Варна на 21-годишния Ф. Л., привлечен като обвиняем за кражба. Деянието е извършено на 24 юли т.г. сутринта, в съучастие с друго лице и в условията повторност. Кражбата е извършена от багажника на автомобил, в момент, когато движението му било блокирано от внезапно препречил се друг автомобил. Отнет е спортен сак с преносим компютър, фотоапарат, пари и множество лични и фирмени документи.

Съдът прие, че от събраните доказателства може да се направи обосновано предположение за авторството на деянието, както и че е налице реална опасност обвиняемият да извърши друго престъпление. 21-годишният Ф. Л. е осъждан, като към момента е в изпитателния срок на наложеното му с предходна присъда наказание от 5 месеца лишаване от свобода.

Взетата от Районния съд най-тежка мярка за процесуална принуда по отношение на обвиняемия Ф. Л. подлежи на обжалване в 3-дневен срок.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).