Започва кампания за ограничаването на СПИН

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:15 / 11.05.2009
379
Ограничаване разпространението на ХИВ/СПИН е важна част от дейностите на община Варна по превенция на рисковото поведение сред децата и младите хора на града.

По повод 17 май - Международния ден за съпричастност със засегнатите от ХИВ/СПИН, община Варна организира кампания „Заедно, ние сме решението". Кампанията започва днес и ще продължи седем дни. По време на протичането й служителите на община Варна, общинските съветници и посетителите ще могат анонимно и безплатно да се изследват за ХИВ в два мобилни медицински кабинета, които ще бъдат разположени пред входа на община Варна утре, 12 май от 10.00 до 12.00 ч.

Възможността за активно участие в изследванията на служителите от общинската администрация и общинските съветници ще бъде добър знак за младите хора на Варна за съпричастност с проблема и ще спомогне за утвърждаването на отговорно поведение към себе си и другите.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Какво ще бъде времето във Варна днес
БСП - Обединена левица регистрира листата си за вота във Варна
Варна отпразнува тържествено 116-та годишнина от обявяването на Н...
Йордан Цонев повежда листата на "ДПС-Ново начало" във Варна
Ядосани туристи пред "Аладжа манастир" заради "вход свободен"
Ядосани туристи пред "Аладжа манастир" заради "вход свободен


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).