Заради срещата ЦСКА-Черно море: Затварят част от бул. "Осми приморски полк", променят и маршрута на автобусите

Автор: Велизара Ангелова
Коментари (0)
15:50
443
На 28 септември от 18:30 до 20:00 ще бъдат въведени маршрутни  промени за ППС по бул. "Осми Приморски полк“ (посока курортни комплекси) в частта му от кръстовището с бул. "Цар Освободител“ до кръстовището с ул. "Н. Вапцаров". 

Причината е провеждането на срещата между Черно море и ЦСКА, съобщиха от Градски транспорт - Варна.

Обходен маршрут за автобусите по линии 7, 31, 31 А, 118,118 А и 148 до 20:00 часа: след спирка "Музея“, ще завиват надясно по бул. "Цар Освободител“,  наляво по бул. "Княз Борис I-ви“ и  няма да обслужват автобусни спирки: "Площад Съединение“, "Чаталджа“, "Паметника“, "Явор“, "Спортист“,  "Стадион Варна“, "Средношколска“.Автобусите по тези линии  ще обслужват спирките по обходния маршрут.

На 29 септември от 16:00 до 17:00 часа ще бъдат въведени същите маршрутни промени.При възникване на необходимост преди и след футболната среща, по преценка на органите на реда ще бъде затворен за движение бул. "Осми Приморски полк" двупосочно от кръстовището с ул. "Царевец" и ул. "Д-р Анастасия Железкова".

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Варна е предупредена! Оранжев код за валежи и гръмотевици утре
Над 12 тона капачки събраха само за няколко часа във Варна
"Аз вярвам и помагам" с поредна акция във Варна
Кметът на Варна Благомир Коцев се похвали
Началникът на бойния ни флот гостува в Албания
Осъдиха жена, държала цигари без бандерол за хиляди левове


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).