Затвор и условна присъда за крадци на акумулатори и автомобилни гуми

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:52 / 11.09.2013
919
След одобрено споразумение, Варненският районен съд наложи различни наказания на двама мъже, извършили в съучастие кражби на акумулатори и автомобилни гуми.

42-годишният Д. Маринов и 21-год. В. Александров се признаха за виновни, че при продължавано престъпление на 26 август тази година от общо 3 автомобила в централната част на Варна, отнели 4 броя гуми с алуминиеви джанти и два акумулатора. Кражбата подсъдимите извършили в съучастие, чрез използване на МПС за придвижване и посредством технически средства за демонтажа - Г-образен ключ и механичен крик. Отнетите при кражбата гуми с джанти и акумулатори са оценени на обща стойност 570 лв. Към момента имуществените щети са възстановени на тримата потърпевши собственици на колите.

21-годишният В. Александров, който е с чисто съдебно минало, получи 6 месеца условно наказание, с 3 години изпитателен срок. 42-годишният Д. Маринов следва да изтърпи наказанието си от 6 месеца лишаване от свобода в затвор, при първоначален строг режим, тъй като е извършил кражбата в условия на опасен рецидив. Съдебният акт е окончателен и влиза в сила веднага.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).