Затвор за 26-годишен, крал многократно от жилища

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:53 / 28.03.2011
708
С присъда по реда на съкратеното съдебно следствие, Районният съд наложи ефективно наказание за кражба на 26-годишния А. Аврамов. Той бе признат за виновен, че в периода 25 октомври - 4 ноември миналата година, в условията на повторност и продължавано престъпление, отнел чужди вещи от няколко жилища в местностите "Евксиноград" и "Добрева чешма" на обща стойност 406,60 лв. Някои от кражбите (на улуци, метални приспособления, строителни платна, монитор и лаптоп) са извършвани от подсъдимия, в момент когато собствениците на имота са отсъствали или са работели в градината край жилищата си. Откраднатите по този начин вещи той пренасял с помощта на чужди автомобили и ги продавал в пункт за вторични суровини.

За конкретното деяние съдът наложи на Аврамов наказание от 7 месеца затвор при строг режим. По отношение на него бе приведено в изпълнение и друго наложено му наказание от Районния съд при предходно осъждане през 2007 г. за грабеж, а именно - от 2 години лишаване от свобода.

Присъдата подлежи на обжалване или протест в 15-дневен срок.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Стартира кръводарителска кампания във Варна
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).