Затвор за мъж, намушкал младеж във варненска дискотека

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:40 / 15.10.2012
663
Районният съд наложи ефективно наказание на 36-годишен мъж, причинил по хулигански подбуди лека телесна повреда на младеж във варненска дискотека. В процедура на съкратено съдебно следствие 36-год. В. Райков бе осъден на 1 година затвор при първоначален строг режим.

Инцидентът възникнал на 1 ноември миналата година в дискотека в централната градска част. Заведението било пълно с хора, които празнували Хелуин. Около 3 часа при разминаване край един от баровете в дискотеката, 23-годишен младеж неволно се сблъскал с подсъдимия Райков, който подразнен от случката - извадил от дрехата си нож и замахнал към него. Инстинктивно младежът се завъртял и в опит да избегне удара вдигнал крак, при което бил намушкан с ножа в горната част на бедрото. После, с удар в областта на главата, подсъдимият повалил пострадалия на земята. Спречкването било възприето от охранител в дискотеката, който побързал да изведе побойника от заведението и едва тогава разбрал, че има пострадал клиент. Впоследствие била извикана полиция и след извършено разпознаване бил установен извършителят.

36-годишният Иванов има предходна съдимост. 15-дневен е срокът за обжалване на присъдата на Районния съд.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...
Деца в нужда: Варненци организират акция за събиране на учебни по...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).