Жена окраде приятелката си, осъдиха я на пробация

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:38 / 23.11.2012
830
Районен съд - Варна наложи наказание пробация на 30-годишната С. Николова за извършена от нея кражба. По силата на одобрено споразумение, 30-год. Николова следва в продължение на една година, при периодичност два пъти седмично, да се регистрира по настоящ адрес и за същия срок да провежда периодични срещи с пробационни служители.

Вечерта на 5 срещу 6 юли миналата година подсъдимата нощувала в дома на своя позната, с която поддържали приятелски отношения. Рано сутринта тя напуснала жилището на приятелката си, като откраднала от стаята нейния лаптоп, фотоапарат и мобилен телефон. В следващите два дни подсъдимата оставила като залог в различни заложни къщи във Варна чуждия цифров фотоапарат и телефона, които впоследствие били продадени на трети лица. Инкриминираното имущество е оценено на обща стойност 1390 лв.

Николова има предходна съдимост. Към момента на сключване на споразумението нанесените имуществени щети са възстановени на собственичката им. Съдебният акт е окончателен.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...
Деца в нужда: Варненци организират акция за събиране на учебни по...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).