Жена загина при катастрофа на пътя Варна - Русе

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
07:34 / 03.08.2008
781
Жена загина при катастрофа близо до Лозница. Инцидентът е станал на главен път Варна-Русе, близо до разклона за Лозница. Лек автомобил "Форд", с латвийска регистрация, движещ се в посока Разград е излязъл в дясно от пътното платно и се ударил в дърво. На място е починала жена, пътувала в автомобила. В МБАЛ-Разград са откарани водачът на автомобила и дете.

Мъж и жена са с опасност за живота след тежката катастрофа станала вчера вечерта в района на т. нар. Коньовски завой между Сливен и Нова Загора близо до село Старо село. Водачът на мотоциклет "Сузуки" с търговищка регистрация, 46-годишният В.Е. от Търговище, движейки се с несъобразена скорост по посока на Нова Загора е загубил контрол над управлението на мотора и се е блъснал последователно в насрещно движещи се лек автомобил "ВАЗ" и микробус "Мерцедес". Вследствие на катастрофата са пострадали водачът на мотоциклета и пътуващата с него С.Д. на 29 г. също от Търговище, които са получили множество тежки контузии и са откарани за лечение в МБАЛ-Сливен с опасност за живота. Образувано е дознание.

Междувременно беше идентифициран трупът на удавилият се край Царево мъж. Това е Пламен Ангелов, роден през 1991 година в Троян. Все още телата на другите двама удавници в инцидента край къмпинг "Силистал"- мъж и жена, не са открити. Тримата са били туристи и са почивали на къмпинг, съобщиха от Гражданската защита. Според кмета на Царево Петко Арнаудов скалите, на които са плажували туристите не са в охраняемата зона. По думи на свидетели момичето се е подхлъзнало и е паднало във водата, а двамата мъже са се хвърлили да го спасяват, но така и не изплували.

Източник: агенция "Фокус"


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Нападения над хора и други животни: Тормоз и страх заради глутниц...
Какво ще бъде времето във Варна днес
БСП - Обединена левица регистрира листата си за вота във Варна
Варна отпразнува тържествено 116-та годишнина от обявяването на Н...
Йордан Цонев повежда листата на "ДПС-Ново начало" във Варна
Ядосани туристи пред "Аладжа манастир" заради "вход свободен"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).