35-годишен е звездата на молдовците

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:41 / 14.07.2009
712
Опитният полузащитник Юрий Осипенко е най-опасният играч на "Искра-Стал", категорични са медиите в Молдова. Футболистът е на 35 години и е еквивалент на Сашо Александров-Кривия в състава на молдовците. "Играта на "Искра" се върти около Осипенко. Той има богат опит и прилична техника. В България трябва да внимават с него", категорични са представителите на Четвъртата власт в бившата съветска република. В кариерата си Осипенко е играл още за гранда "Зимбру" и казахстанския "Окжетпес".
От лагера на варненци признаха, че не се притесняват от съперника, тъй като са успели да придобият представа за възможностите на "Искра". Както е известно, асистентът на Никола Спасов Велизар Попов пътува до Молдова и изгледа на живо победата на тима от Рибница с 1:0 над ФК "Тираспол" в първия кръг на местното първенство. Тогава единственият гол в мача отбеляза именно Юрий Осипенко. В тима си Влад Гоян разполага с общо петима чужденци - четирима украинци и един румънец. Другите по-основни футболисти са защитника Журка, халфовете Рудак и Романюк и централния нападател Маналиу.
Ето и групата на молдовците за двубоя в Бургас: вратари - Артьом Гайдукевич, Анатолий Чебутариу; защитници - Генадий Окинка, Олег Журка, Богдан Хауши, Александър Фешченко, Андрей Бурковский, Вадим Кравченко; халфове - Юрий Осипенко, Игор Пикус, Юрий Романюк, Николае Рудак, Алесандру Стахив, Алесандру Тофан; нападатели - Владимир Киликевич, Виталий Маналиу, Петру Стинга, Октавиан Онофрей.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).