Никола Спасов: Не очаквахме такава съпротива

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
00:36 / 17.07.2009
978
"Като резултат не съм толкова доволен, все пак след 1:0 няма как да сме сигурни, че ще продължим напред. Не стояхме добре на терена", бяха първите думи на Никола Спасов след победата с 1:0 над молдовския Искра-Стал в мача от втория-квалификационен кръг в турнира за Лига Европа.
"Не допуснахме гол, в това отношение поне стояхме сравнително добре", продължи той.
"Тази игра с дългите подавания показва неувереност в представянето ни. В крайна сметка не успяхме да пресираме противника", добави Спасов. "Гостите бяха по-свежи и по-силни. Не искам да говоря за терена. Той е еднакъв и за двата отбора и нямаме право да се оправдаваме по този начин”, продължи наставникът на "моряците".
"Водим в резултата преди реванша, така че имаме големи шансове. Дано да седим по-добре на терена след седмица", каза още старши треньорът на Черно море. "Не очаквах такава съпротива. Отборът на Искра показа добър футбол. Ние пък не се намираме в добро състояние, и не успяхме да стигнем до по-голяма разлика”, коментира Никола Спасов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).