Португалски съдии за първия мач с ПСВ Айндховен

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:32 / 26.07.2009
976
Съдийска тройка от Португалия ще свири първия мач от третия квалификационен кръг от турнира Лига Европа между ПСВ "Айндховен" и "Черно море". Главен рефер е Лусилио Кардосо Кортез Батиста. Асистенти ще са Хосе Мануел Силва Кардинал и Серджо Давид Серао. Четвърти арбитър е Елмано Дос Сантос. Делегат на УЕФА е норвежецът Од Флатум, а съдийски наблюдател Алексей Спирин от Русия. Първият двубой ще се играе на стадион "Филипс" в Холандия на 30 юли от 21,45 ч.
Лусилио Батиста за втори път ще ръководи мач на български клубен отбор. Той свири реванша от третия квалификационене кръг за Шампионската лига "Киево" - "Левски" (2:2), когато показва червени картони на Лана и Лусио Вагнер.
Батиста е свирил един мач и на националния ни тим - загубата с 0:2 от Дания на Евро 2004. Тогава той скоростно изгони в края на срещата Стилиян Петров за два жълти картона (77, 83), освен това официално предупреди още Илиян Стоянов, Росен Кирилов, Мариан Христов, Мартин Петров и Златомир Загорчич. От датчаните в жълто бяха декорирани само Йенсен и Санд.
Приближаващият се към края на международната си съдийска кариера 44-годишен банков служител е типичен домакински рефер. Батиста е свирил 11 дузпи за домакините, срещу 3 за гостите, идентичен е и показателят за червените картони - 6 срещу 14.

Източник: Sportline.bg


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).