Четирима българи гледаха снощната тренировка на Черно море

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:18 / 30.07.2009
939
Отборът на Черно море проведе едночасово занимание снощи на „Филипс Стейдиъм” в 21.30 часа българско време. 15 минути преди тренировката Никола Спасов се качи в залата за пресконференции заедно с опорния халф Атанас Борносузов, където обаче не ги очакваше нито един холандски журналист.

На въпроса на Дарик не е ли обиден от това отношение на местните медии към Черно море, Никола Спасов спокойно отвърна: "Ще ме търсят след мача”.

Футболистите на Черно море не се засякоха с тези на ПСВ Айндховен, тъй като заниманието на домакините бе в същия час, но на тренировъчен терен в Айндховен.

Футболистите на Черно море останаха приятно изненадани от четирима фенове, които вече бяха пристигнали от България, за да наблюдават заниманието им на „Филипс Стейдиъм”. Според домакините на стадиона тази вечер в 21.45 българско време се очакват най-много 14 000 души, които да наблюдават двубоя от третия квалификационен кръг на турнира Лига Европа. Липсата на сериозен интерес към мача в ПСВ обосноваха с факта, че двубоят е все още от началните кръгове.

Междувременно, местният вестник „Айндховен Дагблат” публикува вероятните състави на двата тима.

ПСВ Айндховен: Исаксон, Кромкамп, Ойер, Марселис, Салсидо, Енгелаар, Симонс, Афелай, Амрабат, Гюджак, Тойвонен.

В стартовите 11 на Черно море местните журналисти залагат на същия състав, както на реванша срещу Искра Стал. С тази разлика, че са объркали постовете на Димов и Мишо Лазаров, като първият е сложен като десен бек, а вторият като ляв външен халф.

В статията посветена на настоящия двубой се обръща много сериозно внимание на мачовете на Черно море срещу Щутгарт в турнира за Купата на УЕФА миналото лято, като се припомня, че „моряците” са били само на няколко минути от елиминиране на именития си съперник.

Източник: Дарик


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).