Никола Спасов: ПСВ е добър, но преодолим съперник

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:23 / 31.07.2009
771
Наставникът на Черно море Никола Спасов демонстрира завидно самочувствие след героичното предстваяне на неговия тим като гост на ПСВ Айндховен. Старши-треньорът на моряците заяви след налепата загуба - 1-0, че в този двубой се е видяло, че холандският гранд е отличен отбор, но въпреки това не са толкова голям тим и затова са преодолими.

"Приемам нормално загубата. Все пак играхме срещу ПСВ Айндховен. Няма какво толкова да коментирам този отбор. Видя се, че са отличен тим с доста качествени футболисти. Играхме затворено, тъй като домакините не ни позволихме да атакуваме. Но това е нормално. Няма как да пресираме такъв отбор и то като гост. Въпреки това смятам, че ПСВ е преодолим противник и можем да ги отстраним. Дано имаме късмет на срещата в Бургас. Холандците не са толкова страшни, колкато някой хора ги изкарват", заяви наставникът на Черно море Никола Спасов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).