Треньорът на холандците очаква труден реванш

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:06 / 31.07.2009
1083
Треньорът на ПСВ "Айндховен" Фред Рутен изказа задоволството си от победата с 1:0 над "Черно море", въпреки че тя дойде едва в 93-ата минута на срещата. Той призна, че е изпитал облекчение след късното попадение, но предупреди своите да внимават на реванша, защото българските футболисти няма да се предадат. "Не се представихме на желаното ниво, но все пак постигнахме победа с 1:0. Най-важното е, че запазихме мрежата си "суха". Борихме се през целия мач и накрая бяхме възнаградени. Създадохме куп голови положения през първата част, но през второто полувреме българите бяха добре организирани и ни затрудниха максимално. Хубаво е, че показахме стабилна игра в защита през всичките 90 минути. Надявах се, че ще отбележим ранен гол, който да ни улесни. Трябва да сме предпазливи на реванша", предупреди Рутен.
Критични към представянето на ПСВ в мача пък са холандските медии. Отборът на "Черно море" е окачествен от пресата като отлично защитаващ се, а мачът - като мъка за ПСВ. Местното издание "Айндховен Дагблад" изтъква, че холандският гранд е трябвало да чака до 93-ата минута, за да може защитникът Дирк Марселис да отбележи първия си гол в официален мач. Това попадение може да има безценен успех, защото за тима на Рутен идва заплахата, че няма да може да се класира за следващата фаза. Всяко елиминиране за ПСВ не само ще е поредният пристъп за ръководството, но и този клуб ще стане безинтересен за футболистите, които Рутен иска да закупи.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).