Глобяват холандците за неуважение към варненци

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:10 / 31.07.2009
2440
Сериозен скандал се е разразил на официалната пресконференция след двубоя между ПСВ "Айндховен" и "Черно море" от третия предварителен кръг на турнира Лига Европа. По правилник на УЕФА, първи пред медиите след мач трябва да говори старши треньорът на отбора гост. Холандците обаче са демонстрирали арогантност и пренебрежение към варненския тим. За лошото отношение се оплакаха от лагера на "моряците" след завръщането им във Варна.
"След срещата с Никола Спасов се отправихме към залата за пресконференции. На вратата обаче бяхме спряни от човек от пресслужбата на холандците на име Педро Салазар. Той най-нагло ни каза, че няма да ни допусне в залата преди да говори треньорът на ПСВ Фред Рутен. Отношението бе недопустимо и всички сме много обидени", сподели пресаташето на варненския клуб Красимир Николов.
Той допълни, че заради разигралата се случка от клуба са пуснали официално оплакване до делегата на УЕФА Од Флатум от Норвегия. "Той ни каза, че ПСВ ще бъдат наказани заради скандала", добави Красимир Николов. Както е известно, преди мача пък официалната пресконференцията на Никола Спасов не се състоя, тъй като нито един холандски журналист не прояви интерес.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).