Всички в Черно море на линия за реванша

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
00:06 / 03.08.2009
1140
Всички футболисти на "Черно море" ще бъдат готови за реванша от третия предварителен кръг на турнира Лига Европа с ПСВ "Айндховен". Срещата е в четвъртък (6 август) от 20 ч. на стадион "Лазур" в Бургас, а първият двубой на холандска земя завърши при резултат 1:0 за домакините.
Получилите контузии в сблъсъка на стадион "Филипс" Михаил Лазаров и Даниел Георгиев вече са доста по-добре и тренират наравно с останалите си съотборници. Добра форма във Варна поддържаха и останалите извън групата за пътуването до "ниската земя" Никола Домакинов, Георги Какалов и Тодор Колев. Така наставникът Никола Спасов ще може да избира измежду всичките си състезатели кои 18 да вземе в групата за Бургас. Единствено Ели Маркес няма да бъде на разположение на треньора. Бразилският десен защитник не е картотекиран за този кръг от европейския клубен турнир и ще наблюдава важния реванш от трибуните.
Днес "моряците" тренираха на изкуствения терен в Техническия университет, чиято настилка е подобна на тази на стадион "Лазур". Утре от клуба ще обявят цените на билетите за срещата с "Айндховен", а освен това ще стане ясно колко привърженици на "червено-белите" ще пристигнат от Холандия.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).