10 лв. за Черно море - ПСВ, мачът ще се играе в 19,00

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:57 / 03.08.2009
1886
10 лева е цената на билетите за мача-реванш от третия квалификационен кръг на турнира Лига Европа между "Черно море" и ПСВ "Айндховен". Срещата е насрочена за четвъртък и ще се играе на стадион "Лазур" в Бургас. Началният час е 19,00, а не както бе обявено първоначално - в 20,00. Срещата е изместена по молба на холандската телевизия "Ередивизие", която ще предава директно картина за "ниската земя". За България мачът ще се излъчва по "Про.бг".
Билетите могат да се купуват още от днес в канцелариите на стадион "Тича" във Варна, като продажбите ще продължат до сряда от 10 до 17 ч. В сряда и в четвъртък ще бъдат отворени и касите на стадион "Лазур".
Ръководството на "моряците" подпомогна Националния фенклуб, като подсигури автобуси за привържениците. Така обявената цена от 12 лева за екскурзията пада на девет лева за всички желаещи. Очаква се трибуните на стадион "Лазур" да са пълни до краен предел. Освен български запалянковци, в Бургас ще има и много холандци. В клуба вече има множество запитвания от туристи от страната на лалетата, а освен това от фенклуба на "Айндховен" са гарантирали, че на срещата ще присъстват най-малко 100 души.
22 деца от дестко-юношеската школа на варненци с треньор Радо Боянов пък ще бъдат облечени в екипи на двата отбора и ще изведат 22-мата на терена по западен пример.
Варненци заминават за Бургас в сряда на обяд. Там те са заявили една тренировка в 17,30, а час по-късно на изкуствения терен на "Лазур" ще излязат и футболистите на ПСВ. В 17 и 18 ч. са пресконференциите на двамата старши треньори - Никола Спасов и Фред Рутен.
50-годишният наставник на варненци по всяка вероятност ще направи две или три промени в стартовия си състав, в сравнение с 11-те, които излязоха в първия мач в Холандия. Тогава варненци загубиха нещастно с 0:1, като голът падна в третата минута на даденото от съдията продължение.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).