В МФК Варна доволни от двата мача в Македония

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:58 / 03.08.2009
469
Минифутболен клуб "Варна" се завърна късно в неделя през нощта от пътуването си до Македония. Там шампионът ни по футзал изигра две приятелски срещи с местния първенец - "Железарец". В първата контрола варненци отстъпиха с класическото 3:0, а в следващия мач резултатът беше 6:4 в полза на тима от Скопие. "Въпреки дългото пътуване - по 12 часа и в двете посоки, контролите бяха много полезни за отбора ни. Целта беше да се провери и как ще се представят новите момчета в мач на международно ниво, с по-силен съперник от нас", коментира след завръщането си наставникът на тима Венко Иванов. Той добави, че първенството в Македония е на много по-високо ниво от нашето.
Според него, по-слабото представяне в първия мач е било заради непознатия съперник. Въпреки че около 12 часа по-късно шампионите излязоха за още един двубой, те са се представили много по-добре. Преди това варненци са изгледали и изминалата среща и са открили слабите си места. "След това излязохме по-свежи и създадохме повече голови положения пред вратата на съперника. На този етап показаното от играчите е в рамките на възможностите им, но има върху какво още да се поработи", каза той.
Пред МФК "Варна" предстои още един контролен мач. Той е предвиден за 9 август, а съперник ще е варненския "Делфини". Тимът се подготвя за срещите за Купата на УЕФА, които са от 20 до 23 август във Варна.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).