Никола Спасов: В плановете ми не е изключено отстраняване на ПСВ

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:54 / 05.08.2009
968
Старши треньорът на Черно море Никола Спасов отдели няколко минути пред медиите преди заминаването на тима за Бургас днес. Ето какво каза той:

- Г-н Спасов, какви са очакванията ви за мача с Айндховен?
- Най-важното е, че очаквам момчетата да се раздадат максимално и да направим хубав мач. Ще се опитаме да обърнем резултата в наша полза. В момента губим с 0:1. Единствено на това се надявам - максимално раздаване, с което да се опитаме да ги затрудним до краен предел.
- Освен това 1:0 имате ли какво друго да си връщате на холандците, предвид арогантното им поведение извън терена?
- Не, в никакъв случай. Въобще не обръщам внимание на такива неща. Единствено ме интересува отборът да играе силно утре и да се опитаме да преминем в следващия кръг, колкото и да звучи невъзможно.
- Какво е състоянието на Алекс?
- Сашо Александров няма да вземе участие в утрешния мач. Не е в групата, както и Танко Дяков. Алекс получи вчера на тренировката контузия, а Танко се контузи ден по-рано, също на тренировка. Нелепи контузии. Не са много страшни, но са достатъчно тежки, за да ги отстранят за мача утре и най-вероятно за неделя.
- Направихе ли някакво свое заключение за силните и слабите страни на ПСВ Айндховен. Все пак мина вече седмица от този мач. Всеки ден сте се събуждали и сте заспивали с него?
- Естествено, че познавам вече ПСВ на живо. Съвсем друго е впечатлението ми. Смятам, че са възможен отбор. Първият мач наистина отидохме да играем на тъмно срещу тях. Един нов отбор, нов треньор, който аз не познавах. Естествено, че ги познавам много по-добре вече. Ще се опитам да бъдем по-силни в утрешния мач.
- Ще бъде ли изненада ако отстраните ПСВ Айндховен?
- По принцип естествено, че ще бъде изненада. Няма как да кажа, че ще е нещо нормално да ги отстраним. Ще бъде адски трудно. Отборът на ПСВ е много силен, с изключително качествени футболисти. В моите планове обаче не е изключено отстраняване на ПСВ.

Всичко за участието на Черно море в "Лига Европа" може да четете само и единствено ТУК!


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).