Станислав Жеков: Калиакра и Дунав ще са основните ни конкуренти

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
00:31 / 06.08.2009
909
Завърналият се в редиците на варненския "Спартак" Станислав Жеков смята, че основните конкуренти за първото място в Североизточната "Б" са "Калиакра" и "Дунав" (Русе). "Има доста качествени тимове, но мисля, че точно тези двата ще са ни основните конкуренти. "Спартак" (Пловдив) също не е лош тим. Нашите амбиции обаче са да се върнем веднага в елитната "А" група. Няма да е лесно, но ние сме длъжни да дадем всичко от себе си", каза за "Позвънете" бившият футболист на "Нафтекс".
Жеков смята, че със съотборниците си няма да имат проблеми в първия мач от "Б" група срещу "Калиакра" утре от 18 ч. на стадион "Спартак". "Трябва да започнем с победа. Сигурен съм, че феновете ще ни подкрепят, както са го правили винаги. Всички сме изключително мотивирани за първия ни мач", отсече централният бранител.
Той добави, че е много щастлив, че отново ще играе в един отбор с бившия си съотборник от "Нафтекс" Илчо Илчев-Фишека, който от този сезон ще защитава цветовете на "Спартак". "Познаваме се от доста години. Играхме заедно в "Нафтекс". За мен той е много добър футболист. Преди време бе на проби в италианския "Сампдория", но нещо не се разбраха и трансферът се провали. Мисля, че ще помогне много за завръщането на "Спартак" в елита", завърши Станислав Жеков.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).