Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Спасов: Мачът с Черноморец ще е по-труден от този с ПСВ
Автор: Екип Varna24.bg 21:27 / 07.08.2009Коментари (0)1196
© Михаил Дечев
Старши треньорът на "Черно море" Никола Спасов очаква двубоят срещу бургаския "Черноморец" от първия кръг на "А" група да е по-тежък за неговите възпитаници от този срещу ПСВ "Айндховен" от турнира Лига Европа. В него варненци отстъпиха в Бургас с 0:1, а в неделя от 19,30 ч. излизат отново на стадиона в квартал "Лазур" срещу местния тим.
"Гостуването ни ще е много тежко. Очаквам дори да е по-труден мач от този с ПСВ. Честно Ви казвам. Все пак холандците излязоха с по-голямо самочувствие, по-високомерно. Не ни притесняваха толкова, нямаше кой знае какво напрежение от тяхна страна. Играят друг футбол. А в неделя ще бъде мач за първенство, в който ще ни е изключително трудно. Още по-тежко ще е, че ще бъдем изморени. Искам да се възстановим бързо и дано успеем да го направим, за да изиграем силен мач", коментира Спасов.
Почти сигурно "моряците" отново ще бъдат без капитана си Александър Александров-Кривия. Той получи контузия в глезена на тренировка през седмицата, заради която пропусна важния европейски мач с ПСВ. Защитникът Танко Дяков също бе аут за срещата с холандците, но се очаква да попадне в групата за неделния двубой и при нужда да влезе в игра. Офанзивният халф Йордан Юруков също ще е готов за двубоя. Той имаше болки след фаула на Станислав Манолев от "Айндховен" срещу него в срещата от Лига Европа.
Варненци тръгват за Бургас утре на обяд.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: