Пиронкова: Вече минах два теста, очаквам нови такива през 2 дни

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
10:25 / 19.01.2021
982
Цветана Пиронкова е дала два отрицателени теста за COVID-19 и вече проведе първа тренировка на кортовете в Мелбърн. Това потвърди самата тя от Австралия. "За щастие, в нашия самолет не е имало пътници, които да са дали положителен тест за коронавирус. За това, макар и с ден закъснение проведох първа тренировка днес (б.р. вчера)", заяви Спортист №1 на България за 2020 година пред dsport.bg.

Както е известно, първоначално се появиха информации, че чаровната пловдивчанка е била на полет от Дубай за Мелбърн, в който е имало заразен с COVID-19 и ще трябва да бъде в пълна изолация 14 дни. За строгите мерки в Австралия и суровите условия Цвети разказа:

"Вече преминахме два теста и очакваме нови такива през всеки 2 дни. Мерките се спазват изключително стриктно и безкомпромисно. Има и състезатели в много по-сложна ситуация – с пълна забрана за излизане от стаите, въпреки отрицателните си тестове".

"Организаторите се опитват да им осигурят максимално много удобства, но за момента не се очертава здравните власти да им позволят да излязат от стаите си по-рано. Надявам се нещата да се нормализират до няколко дни и всички да получат възможност за адекватна подготовка преди турнира", завърши Цветана Пиронкова.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).