Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Жоро Илиев ще тренира със специална стелка
Автор: Екип Varna24.bg 20:15 / 14.08.2009Коментари (0)1167
© Михаил Дечев
Със специална стелка ще тренира утре полузащитникът на "Черно море" Георги Илиев. Той има силни болки в петата и целта на нововъведението ще бъде да се предпази травмираната му част. Ако Жоро не почувства проблеми утре, той ще попадне в титулярния състав на варненци за неделния домакински мач срещу "Сливен" от втория кръг на "А" група от 17,30 ч. на стадион "Тича". Продължат ли болките обаче, Илиев ще гледа двубоя от трибуните, за да може да се възстанови напълно.
Също със специална предпазна пластина ще бъде и капитанът на отбора Александър Александров-Кривия. Той има проблеми с глезена, които го извадиха от състава за срещите с ПСВ "Айндховен" и "Черноморец" (Бургас), които "Черно море" загуби.
Твърдо аут за сблъсъка са Йордан Юруков и Михаил Лазаров. Първият е с тежка контузия и ще е извън терените в следващите шест месеца, докато десният защитник може да се завърне на игрището още в следващия мач срещу "Локомотив" (Пд).
Радостната вест на "Тича" е стопроцентовото възстановяване на Мамуту Кулибали. Малийският защитник получи комоцио срещу "Черноморец", но световъртежът и неразположението му вече са история и той ще играе утре. На пълни обороти е готов да се раздава  и Мирослав Манолов докато шансовете на Здравко Лазаров и Карамфил Илчев да играят бяха оценени от клубния лекар д-р Метин Мутлу съответно на 90 и 80 процента. Медикът обаче увери, че функционалното състояние на новото попълнение Ели Маркес е изключително задоволяващо, докато Мартин Керчев все още не е минал медицински прегледи.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: