Бивш шеф на "Янтра" купува "Спартак"?

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:10 / 27.08.2009
1314
Най-вероятният бъдещ собственик на варненския "Спартак" е Асен Асенов, научи Спортния сайт на Варна OLE-BG.com. Асенов е бил президент на намиращия се във втора дивизия габровски тим "Янтра", а посредник на сделката по закупуването на основния пакет акции е наставникът на "соколите" Атанас Атанасов, който преди време бе старши-треньор на този тим.
Както е известно през 2002 г. Габровския районен съд наложи запор върху движимото и недвижимото имущество на акционерното дружество "Пазари", представлявано от изпълнителния тогава директор на клуба Асен Асенов. Партньорски договор между "Монд комерс" и габровската община го е задължавал да влага месечно 11 хиляди евро за местния футболен клуб "Янтра" и 700 евро за подпомагане на местния женски хандбален отбор, а веднъж годишно да инвестира 2500 евро за организиране на габровския карнавал. Според общинските съветници подпомогнат е бил единствено футболния отбор чрез преливане на средства от печалбата на пазарите.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).