Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Тошко Колев с два гола при реми на дублиращия отбор
Автор: Екип Varna24.bg 21:45 / 27.08.2009Коментари (0)579
© Ole-bg.com
В двубой от 3-ия кръг на дублиращата група "Черно море" завърши 2:2 с "Локомотив" (Пловдив). Мачът се игра пред 200 зрители на стадиона под Аспарухов мост. "Моряците" на два пъти изоставаха в резултата, но проявиха характер и успяха да стигнат до равенството. Страхотна среща за домакините изнесе младежкият национал Тодор Колев. Той вкара четири гола, но два от тях бяха отменени заради засади.
Срещата започна злощастно за "Черно море" и още в 3-ата минута "смърфовете" излязоха напред в резултата. Нападателят Христиан Попов преодоля защитник на варненци и с премерен удар направи безпомощен вратаря Краев. Възпитаниците на Тодор Марев обаче бързо успяха да изравнят. Четвърт час след началото на мача Тодор Колев се оказа най-съобразителен в полето на съперника и след кратко разбъркване вкара за 1:1. До края на полувремето гостите бяха по-дейния тим, но на няколко пъти направиха фрапантни пропуски. Най-сериозното положение за "Черно море" пък се откри пред голмайстора Тодор Колев, който успя да реализира, но голът бе отменен заради засада.
През второто полувреме играта бе по-разпокъсана, а футболните достойнства отстъпиха място на борбата и здравите единоборства. Все пак в 60-ата минута "Локомотив" стигна до втори гол, дело на Веселин Марчев. Попадението обаче не успя да прекърши "моряците", а дори напротив - амбицира ги още повече. Така в 68-ата минута Дилян Георгиев центрира по великолепен начин и Тодор Колев засече топката във вратата на гостите, оформяйки крайния резултат. Варненци можеха да стигнат и до трите точки, но в последните минути гол на Колев бе за втори път отменен заради засада.
"Получи се много интересен мач, в който двата отбора си поделиха по едно полувреме. Преди почивката гостите имаха надмощие, а през втората част ние бяхме по-добри. В крайна сметка обаче, равният резултат е реален. Доволен съм от борбата, която демонстрираха моите възпитаници, но не и от играта. Притеснителното е, че ни вкараха двата гола след груби колективни грешки на отбраната. Все пак, предвид възрастта на футболистите, това е нормално. Предстои ни доста работа, но аз съм уверен, че този отбор ще расте", коментира за "Позвънете" наставникът на "Черно море" Тодор Марев.
С равенството срещу "Локомотив" дублиращият тим на "Черно море" събра четири точки от три изиграни срещи. В следващия кръг момчетата на Тодор Марев гостуват на "Ботев" в Пловдив. Срещата ще се играе на 1 септември от 17 ч. на стадион "Христо Ботев".


"Черно море" - "Локомотив" (Пд) 2:2
"Черно море": Краев, Цветков, Стайков, Костов, Паскалев, Милев, Георгиев, Петров, Колев, Желязков, Станчев (Вардаров, Лозанов, Ивалинов, Велев, Николов)
Голмайстори: Колев (15, 68); Попов (3) Марчев (60)
Стадион "Корабостроител" - 200 зрители







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Съставите на Спартак Варна и Черно море
Комарджиите могат да са смели в залозите на Манчестър Сити - Арсенал
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: